Teknik som brakar ihop och annat snuskeri.

Tar en bärs på Sejdeln. De spelar “Pescatori, vesuvio” på stereon. Fantastiskt klämmig låt asså. Yeaaa! Man blir ju alldeles till sig hela lilla hodet!

Men vilken fullkomlig dåre som var här inne och skrev sist. Det är den där fulle spökskrivaren som plöjde in här. Det är tydligen fortfarande ingen som har röjt identiteten på honom. Den där pajasen har ju hela fejset fullt med pajasnäsor.

Jobbat i datoraffären idag. Bytte nätaggregat i en gamingdator idag. Mycket sladdar att dra alltså. Rena kraftverket.
Har även den sista tiden jobbat på en bärbar dator som jag har tillförskansat mig. Spilld läsk i datorn, så tangentbordet var kasst. Och klibbigt. Beställt nytt tangentbord. Plockat ner datorn i beståndsdelar då den blev varm som en sängvärmare. Blåst rent och satt på ny kylpasta på processorn. I förrgår när jag startade upp den så lät fläkten helt normal och datorn blev inte varm. Sicken kung man är, tänkte jag. Jag satte igång ett program som övervakar temperaturen på processorn och lämnade sen datorn i köket en timme för att se om den mot alla odds skulle komma att bli het som en älskog. Det var den inte när jag kom tillbaka ut i köket igen. Den var död. Skärmen var svart och datorns hud, iskall som ett isblock. Och nu går fan inte skiten att starta ens. Den är helt avsomnad. Inte ett pysljud uppenbarar sig ens. Sicket jävla sköjeri. Sicken kung man är!

Och igår så började det spraka märkligt i högtalarna i min splitternya Tv. Det sprakade gradvis mer och mer ända tills ljudet dog bort helt. Vad är det för materiell undergång jag går emot?
Om man låter TVn vila en stund så funkar ljudet igen…när man sen sätter på TVn igen låter det som en knastrande brasa och sen är det färdigpratat.
Man ser på bilderna på nyheterna att allt är dåliga nyheter, men man hör inget. Och det tordes ju vara en lättnad egentligen
En vecka gammal Tv och sen brakar skräpet ihop. Vad är det för frigolitskit?
Bara att släpa ner helvetet till Elgiganten igen och lägga en kabel på skärmen och vänta på sin tur.
Som ni hör går det bra för mig nu i mitt högteknologiska paradis.
Det tryggaste är att läsa en bok. Eller knulla. Eller supa ner sig. Då kan ju inget gå fel. Eller det kanske det kan. Sista sidan i boken saknas eller när man väl får komma till på lofta så får man inte upp den trötta grunkan eller så rinner gubbsäden hjälplöst ut i kalsippen innan akten ens börjat. Eller så trillar paketet ihop. I tre delar.
Nej, lika bra att sitta stilla som en staty och vänta på att taket ska rasa in. Inte könstigt att man måste supa ner sig ibland.

Satt för övrigt alldeles still här om dagen och smygtittade (kändes så) genom bilder på hårddisken som satt i datorn som jag försökt greja.
Alltså vissa människor borde ju inte lämna in sina datorer. Alternativt flytta över sina bilder på ett minne så vi andra slipper minnas innan de lämnar in datorn. Inte för att vi sitter och kollar genom privata bilder men vi kan av händelse se. Då är det skönt INTE se foton på sex redlösa grabbar på ett hotellrum som är helt näck. På ett foto står dem runt en säng med apparaterna dinglande medan den sjätte duden ligger på mage och spretar med benen och försöker dra fram snabeln bakvägen mellan skinkorna. “Va fan är detta?” vrålade jag ut i köket.
På nästa bild stod en kompis och försökte trycka fast en nalle björn mellan skinkorna på mannen som låg på sängen. De andra stod med ölflaskor helt näcka och tjoade som kamratgård “tjohööö”.
Orkade inte se mer. Var rädd för mardrömmar. Fotomappen var döpt till “Cool fest!” Yeäh right!
Klickade på en annan fotomapp. Kunde inte låta bli. Den hette “Trevlig fest”. Blev på direkten misstänksam. Vilket jag hade fog för…
Där satt det tre nakna knallbollar på led i ett badkar och lekte tuff, tuff-tåg. En av männen var lok och i mitten satt en kvinna som var vagn ett. Vagn två var en man. De verkade faktiskt ha underböxor på sig.
Vagn två log mot kameran med ett fyllegrin och hade plockat fram sin lem ur kalsongen. Det var just i detta skedet fotot hade tagits. Man kunde se hur han var på väg att daska till kvinnan i ryggen med dongen. Jag hörde hur jag skrek till igen. Alltså vad fan är det här för snuskeri?
Kanske inte vidare konstigt att datorn bara dog några timmar senare. Kan datorer ta självmord eller skrämmas till döds?

Kan jag kanske ta en öl till?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *