Solen, lunchen, humöret och Tv:n.

Solen visade sig i en kvart i förmiddags. Längesen man såg den suckern. Blev alldeles till mig. Så jag skrev en dikt.

“Bruna bananer som en gång var solgula
Men jag känner en doft:
Fan! Hundbajs under min sula.”

Och nu kom molnen tillbaka igen och allt blev som vanligt.
Kom ihåg att jag blev väldigt upprymd då jag var liten och solen visade sig för första gången på länge och våren började komma.
Idag har jag lärt mig att behärska mig…

Igår käkade jag och Ed lunch. På Le Pub, yö knö! Någon slags pocherad firre med potatis och vitvinssås. Fisken smakade ingenting. Såsen smakade ingenting och potatisen var överdrivet al dente. Alltså icke genomkokt.
Ett jädra skämt kan jag säga.

Jobbar idag. Min brukare är på ett jävla humör. Kan inte säga att mitt humör blir bättre av det. Tidigare idag frågade han om jag gick ut och rökte bara för att jävlas med honom.
Nej jag går ut och röker för att rensa huvudet och fylla lungorna med giftigt skräp.
Varje gång jag har gått ut för en cigarett efter att frågan ställdes, så har jag låtit hälsa att jag skall gå ut på balkongen och jävlas lite.

Annars handlar det väldigt mycket om att komma hem efter att ha jobbat. Beundra de 40 tum till Tv-apparat som nu finnes i vardagsrummet. Förundras över dumheterna som spelas upp på screenen, ända tills man bestämmer sig för att sätta på en film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *