Ont i halsen alltså.

Hemma. Sjuk idag. Ont i halsen alltså. Det började på Jobbet i förrgår. Ont i hodet och rasslig i magen. Jobbade till halvfyra i datoraffären igår. Ont i halsen och matt. Varit hemma från jobbet idag. Ont i halsen alltså. Är det här intressant? Ska jag fortsätta?

Har beställt pizza på Onlinepizza idag. För första gången. Otroligt smidigt. Man behövde ens inte ringa till pizzerian. Man behövde ens inte prata med någon. Bara pytsa in pengarna till pizzadegsföretaget och sen ta emot maten när det ringde på dörren. Otroligt asocialt helt enkelt.

Syrran berättade om en restuarang där man beställer alla rätter via en app. Alltså man går in på restaurangen. Hedrar den med ett besök genom att äta där, men man beställer all mat via appen, så man slipper beställa maten av en livs levande männsika som kommer fram och tar beställningen vid bordet. Tror till och med att man betalade slutnotan via appen. Man går alltså ut för lite socialt gemyt, men man slipper prata med någon. Kanske ens inte med sin bordsgranne. Man kan bara sitta där och stirra ner i sin telefon och fullständigt appa ner sig.
“Detta tycker folk är fantastiskt”, sa syrran till mig.
“Jag tycker det verkar lite dumt i huvudet”, svarade jag. Syrran höll med.

Har börjat kolla en ny serie. Pablo Escobar. Om den colombianska knarkbaronen. Har bara sett fyra avsnitt än så kan inte uttala mig ännu huruvida bra den är. På Netflix beskrivs serien som “miniserie”. Märkligt… Serien innehåller 74 avsnitt. Skönt, för jag har bara 70 avsnitt kvar.

Nu orkar jag fan inte med det här mer. Jag är ju sjuk och sjukskriven. Då kan man ju inte sitta och sköja på wörld wajd wäb. Tänk om försäkringskassan skulle få reda på det. Då kanske de skulle bli misstänksamma och skicka en gubbe i beigea kläder som ringer på dörren och sticker en temp mitt i rumpen på mig.
Det vore ju hemskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *