Tiden. Den jäveln.

Sitter här och tänker på tiden. Den jäveln. Och hur fort den rusar. Hela tiden. En dag är ingenting. En kväll är ingenting. Ett dygn, ingenting.

Käkade pöskmiddag hos morsan igår. Äggen och sillen och nubben stod mig upp i halsen till slut. Sen gick jag och Ed ut en sväng på pub. När vi skulle gå vidare så hade klockan flyttats fram en timme och idag har det regnat och huvudvärken har hälsat på hela eftermiddagen. Satans trix.
Nu ska jag äta pizza.

Tiden är ett hål i huvudet. Tiden är en sönderklämd apelsin. En clown utan clownnäsa.
Nu ska jag äta glass.

Har Pablo Escobar maraton ikväll. Det skjuts och dödad och exploderar på löpande band. Jag kommer säkert spendera natten med att drömma att jag är medlem i kartellen.
Kanske ska äta lite ostbågar sen också.

Det här var mig ett märkligt inlägg. Förstår faktiskt ingenting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *