Lofthelvete.

Nu har jag öppnat en folköl. Bara för att jag är fräschast i hela min stadsdel. Jag är alltså nyduschad. Till kvällsmat ska jag äta två kilo rå broccoli. Kanske även gör 250 armhävningar (på en arm) om jag kommer i stämning…

Åt köttfärssås och spagetti idag. Efteråt borstade jag tänderna. När jag nu dricker den här folkölen (fortfarande fräschast i stadsdelen) så blir blandningen av alla smaker “gammal taskspelares stödstrumpa”.

Har varit på väg ut hela dagen, men jag blev kvar här inne. Känns som det har hänt förut. Och jag lurar mig själv i sömnen. Vaknade klockan åtta helt övertygad om att jag skulle någonstans, men somnade till slut om. Sittande. Tror inte jag har sovit en hel natt på ett halvår utan att vakna och sätta mig upp på lofthelvetet.
Drömde även att jag skulle skjuta någon, men jag hade glömt pistolen hemma. Kanske var den jag skulle hämta när jag satt där uppe på loftet.
Och loft är en jävla uppfinning. Man sätter sig upp när man skall sova och det duger knappt att knulla på utan att få bulor i huvet när man slår i taket.
Vem fan uppfann loftet egentligen? Var det den Kamprad eller?
Och det är ju knappast så att jag njuter av utrymmet som skapas under loftet. Jag sitter ju inte där på en stol och läser bibeln. Nej där under står en byrå med kläder och ett skrivbord som jag aldrig sitter vid.
Nej, nu blev jag så upprörd så jag måste knapra på en broccoli och göra 125 armhävningar.

Borde verkligen gå ut en promenad. Kanske ta en bärs någonstans. Måste bara sträcka ut mig på soffan lite först…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *