Ett paket från Kina.

Hade beställt lite fototillbehör från Kina som kom idag. Bland annat en objektiv-sprutkammare. En grunka som man fäster på linsen så att kameran vägrar ta bilder på andra objekt än norska människor som äter banan.
Beställde även en knugelhake. Det är en pryl som gör att kameran sprutar calvados i munnen på de som inte vill bli fotograferade – sen vill de bli fotograferade.

Fick även med en slags premie (detta är faktiskt helt sant) för att jag beställde för över 15 dollar. En kinesisk rakhyvel. Troligen otäckt vass, så att man karvar av hela hakan och skär bort hårsäckarna och får gå runt med bandage runt hakan resten av sitt liv. Detta får jag aldrig veta eftersom jag inte använder rakhyvel.
Gav bort den till en stammis på Tullen. Blir spännande att se hur han ser ut nästa gång vi ses.

Och jag sitter kvar här. Funderar på om man skall gå hem eller ej. En öl till kanske…eller inte.

Köpte en kebabpizza igår. Har insett att jag inte gillar kebabpizza längre. Det är något i smaken som ger mig kväljningar. Känns lite sorgligt, men det är det ju annat som gör också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *