Karaoke.

Suttit och sjungit karaoke i köket. Doors-låtar. För full hals med vidöppet fönster. Vad tyder detta på? Klart fall av solsting.

Den här värmen är en sak. Man skall inte klaga, som fölk tycker om att säga. Men det har inte varit någon vind eller blåst på fyra dagar. Och detta i blåshålet Göteborg där det aldrig regnar lodrätt utan alltid vågrätt. Rena inlandsvärmen…och snart kommer väl inlandsisen.

Äter nu överbliven födelsedagstårta som min mor har bakat. Barntårta med mosad banan och hallonsylt med non stop-knappar som dekoration. Tårta som jag fick när jag var liten.Enormt gott och väldigt praktiskt föda om man har tappat alla sina gaddar. Detta kan vara dagens mål.

Fick en sodastream av morsan i födelsedagspresent. Enormt bra grunka det där. Dricker nu bubbelvatten som ett jehu. Ständigt och hela tiden. Mitt liv håller på att förvandlas till en bubbelfest. Ingen mer läskeblask här inte. Kanske skulle skaffa bubbelpool också. Eller blåsa såpbubblor. Eller gå in i en bubbla. Eller bubbla på som en tok och aldrig vara tyst.
Bubbelvatten förresten. Det är det väl ingen som säger längre, eller? Det brukar jag säga när jag käkar lunch ute. Ibland tittar de på mig som jag är en relik från 1800-talet. Kolsyrat vatten säger jag ibland ockå. När jag är på riktigt djävulshumör. Det heter väl sparkling antar jag.

Vad fluffig jag blev av den där monstertårtbiten. Känns som jag svävar runt på molm, på något obehagligt vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *