Fotbolls-EM.

Det är ju fotbolls-EM. Kan inte ha undgått någon…
Elektronikkedjorna har gjort sitt bästa för att lura på folk och fä så stora Tv-apparater som möjligt. Och de verkar ha lyckats. Tv-försäljning gick upp med 1700 procent. Från människa med 40 tums tv till idiot med 65 tum. Jag har tittat på massa matcher (man kan tro att jag har blivit en fotbollstönt) på mina 40 tum och jag har sett bollen. Jag lovar. Om man behöver 65 tum för att se bollen tycker jag ett bättre alternativ borde vara att skaffa glasögon.

Tycker annars, som sagt, att det är sköj att kolla EM-matcher. Om man som jag inte kan något om fotboll och de olika landens lag, huruvida hur duktiga de är osv, så får man hitta på andra anledningar till att hålla på ett visst land och dess lag.
Till exempel så här:
I den här matchen mellan Ryssland och England så hejar jag på Ryssland för att England har så äcklig och sunkig matkultur och för att jag delade lya med en engelsman som kallades för Sopan. Och som hade en deprimerande effekt på en.
I den här matchen hejar jag på Danmark för de har röd pölsa och det tycker jag är sköj.
Så där kan man hålla på. Något att greppa. Då får matcherna större mening och det blir roligare att titta.

Vem tvättar alla spelares matchtröjor förresten? Är det nån gammal skurtant vid namn Boel? Och vad använder hon för tvättmedel för att få bort gräsfläckarna?

Frågorna är hopar sig och jag blir yr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *