En restaurangrecension.

Bilden nedanför är en skärmavbild på en restaurangrecension som jag hittade på nätet. Skriven av självaste mig själv. I överförfriskat tillstånd. Någonting jag hade glömt bort.
Man märker ju genast att den knivskarpa talangen finns där. Kanske det här är en framtida karriär som legat dolt i ett disigt skimmer och som nu kommer braka till.

Och ja. Jag tycker det är märkligt när folk går in på en kinarestaurang och förväntar sig att få något annat. Vissa saker är vad dem är. Det är en viss trygghet i det. Man vet nämligen vad man får. Det vill i detta fall säga kinamat och inte någon gastronomisk aha-upplevelse i forma av en halvborrad zebrastek med snuskslungad rispaté.

Själv sitter jag just nu och äter indiskt. Någon lammrätt i sås med ris. I vanlig ordning underströk jag att den absolut inte fick vara stark när jag beställde den.
Nu sitter jag här åter. Flåsig med en eldstorm i käften och dyngsur hårbotten. Det är tydligen fortfarande någon som är väldigt mån om att jag skall lära mig äta stark mat.
Vilken gastronomisk överraskning! Öööh…

(null)
Och kom ihåg en sak till: Prata aldrig smörja om kineserior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *