Tjat om semester, jobbhelg, mörkt bröd och magreaktioner. Kort och gott helt sedvanliga dumheter i sedvanlig ordning.

10 dagar kvar till semestern. Här räknas ner. Och fyra arbetspass. 240 timmar kvar till semestern. 14400 minuter. Snart har det gått en minut till.
Borde skaffa en sån där jävla stor display med klocka som de brukar ha när de räknar ner till stora evenemang. 10 x 10 meter. Man skulle kunna pressa i nden diagonalt på toaletten. Den borde få plats. Eller så kan man fästa den på husgaveln. Att täcka för grannarnas fönster och att de får leva i mörker fram till att min semester ser jag som en bisak…

Nu har en jobbat färdigt helgen. Jisus sicket slit. Fredagen gick okej, men Lördagen var rena bedrövelsen. Idag var det halvbedrövelse. Svårast var att komma upp ur sängen. Både igår och idag. Väckarklockan var en knottrig pung i ansiktet och jag förstod inte i det yrvakna tillståndet varför jag inte hade satsat på karriär som bankrånare eller möjligtvis rövtermometertestare (är det yrke förresten?).

Har för övrigt för ett tag sen börjat äta mörkt bröd. Skippat det där vita junket som innehåller jäst och bös. Lingongrova och pumpidunkel och nu senast danskt rågbröd. Ett danskt rågbröd fyllt med massa frön och linser och skit.
Detta märktes ganska omgående i magen. Och i holken. Fina och släta körvar. Men det här med att pröppa i massa frön i bröa. Hur nyttigt är det egentligen? Jag påstår inte att det skulle vara onyttigt. Däremot verkar fröerna obekymrat och otuggade passera maggen och åka rakt ut i tarmsystemet. Kanske bra för tarmarna? Resultatet är dock att bajakorvarna ser ut som hirskolvar. Men det är kanske charmigt. Man kan ju alltid ställa upp på cirkus och dra ett spektakulärt nummer…
Och om någon nu ifrågasätter varför jag gör sådan djupdykning i mitt träck kan jag bara svara en sak: Titta på ert bajs. Det talar om hur er mage mår. Det talar om, om ni har ett fantastiskt liv. Eller om ångesten skjuter öronsnibben av er. Det talar om, om ni borde dra ner på kaffe, öl och cigaretter eller om det inte är någon större fara. En kanelbulle till frukost får er att bli glada i själen fast magen gråter. Titta på ert bajs, damer och herrar. Det är något som lämnar er kropp. Det är en måttstock. Och just det bajset kommer aldrig igen!

Och nu en bärs på Tullen hemma hos mig. Tänkte dra hem strax och titta på finalen i kast med liten video. Fotbollen alltså. Titta när Ronaldo trillar i backen när han får bollen på sig och jag ska ropa “Viva la MattFrans som en tok tills grannarna kastar in tomater och burkar genom den öppna balkongdörr, för jag håller på rätt lag minsann!

Så här ska en öl fyllas upp. 40cl blir 50. Detta tycker Johan Ernerot är god moral!
Titta:

(null)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *