Helt random snack om nästan ingenting.

Öh…
Har försökt sitta och njuta på balkongen med en kopp kaffe. Helt omöjligt. 27 grader. Gassande sköjarsol och inte en liten vindpust så långt snoken når. Skönt? Tycker jag inte…
Man ska ju inte klaga (heter det). Första varma dagen kom på min första semesterdag, så en ska inte klaga, så en ska inte klaga, så en ska minsann inte klaga. Det är ju bara detta: Jag är en skuggpojke. Eller snarare en skugggubbe. Detta betyder alltså inte att jag går runt som en skugga. Det har aldrig varit min stajl. Nej, jag trivs bäst i skuggan.

Fjärde semesterdagen nu. Inte mången handtag har utförts. Jo, jag har öppnat och dragit igen balkongdörren. Den har ju ett handtag…Vad sitter jag och tramsar om egentligen? Har jag solstinga eller?
Inomhus är det svalt och gott, men det känns lite märkligt att sitta och häcka inomhus när det är så fint väder där ute. Som att man är lite ledsen. Är jag ledsen? Ah, en stressfaktor alltså? Och detta på självaste semestern. Kan ju aldrig vara bra…
Väntar på att det ska bli skugga på balkongen. Det brukar det bli runt klockan fyra. Då kan jag sitta där och humma lite.

Alltså, jag har fan inte ett dyft att berätta. Jag får nog återkomma i ärendet när jag har det.

Har budat på en lyx-kaffebryggare på Tradera. Spänningen är olidlig. Kommer jag vinna denna superpryl? Den kan streama kaffet från fönsterbrädan i köket rakt in i min mun när jag ligger på loftet. Andra bekvämligheter den har är följande: Den kan sjunga hela Lill-Babs repertoar baklänges. Och den kan sprida sin kaffedoft över hela Johanneberg, så att det bildas kö i min trapp för att få komma in och smaka på mitt kaffe. Dessutom har den ingen automatisk avstängning. Helt perfekt om man vill dricka kaffe i mer än 40 minuter. Dessutom perfekt om man vill bränna ner hela kvarteret genom att glömma bort att stänga grunken. Vidare är den vinröd och finer.
Jag leder budgivningen ser jag. Den materiella lyckan är fullbordad.
Tur att ni inte kan höra mig flåsa i extas nu.

Nu ska jag strax gå ut på balkongen.

Over and out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *