Ställningsbyggarna.

Sitter och dricker en kaffe änna. På ett fik hemma i mitt område. Annars då? Jo det är fint. Man är tjock, glåmig och född svettig.

Vaknade i morse av att ställningsbyggare glodde in genom fönstret. Terror.
En stund senare med en treo i glaset satt jag i köket. Samma ställningsbyggare dök fram. Skickade ut röksignaler genom fönsterspringan med cigarettrök. Här bor jag signalerade jag…sen satte jag på Hellacopters på hög volym för att skapa trivsel för dem ute på ställningarna och för att visa vem det är som håller ställningarna.

Skall åka till Hjo ett par dagar. Repa med bandet och grilla och dricka öl. Det kommer bli tjosan.

Återkommer med en rapport när jag är hemma igen, fräsch som en vårblomma och glåmig som en midsommarnatt.

Bis bald för helvede!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *