Amen det gör väl inget!

Idag när jag åkte hem från jobbet satt det ett avskräde och trummade på mitt ryggstöd hela vägen in till stan.
När jag sen åkte bussen hem från stan satte det sig en kvinna bakom mig och klafsade högt med käften fylld av tuggumi. Det var en vuxen kvinna i 40-års åldern med en tonårings förstånd. Mellan varven blåste hon upp bubblor som hon smällde i mitt vänsteröra.
Men sicket fölk asså. Ta med sig sina vidriga garderobsvanor ut i det offentliga rummet som om det vore deras eget vardagsrum.
Nästa gång jag har luft i tarmarna ska jag släppa en sån där Melodifestival-Carola Häggkvist-fläkt på bussen så det fladdrar i allas hårfästen.

Man gör som man behagar, uppenbarligen, i det allmäna vardagsrummet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *