I dimmans skimmer

Jag befinner mig i något slags vakuum. Jag tänker att jag borde göra något. Gå ut och promenera. Gå ut och äta lunch. Göra sånt jag brukar göra, men något håller mig här inne. Och sen när jag tycker att det är väl bra att hålla sig hemma så tänker jag genast att jag borde göra något vettigt, men den tanken tar död på viljan att utföra det vettiga. Det verkar ju inte vettigt…det svåraste med den här årstiden är att komma ut innan solen går ner.
Nej, det får bli en dusch och några fläskiga dagsedlar i ansiktet och sen shäjpa upp sig.

Har dragit fram värmefläkten i köket igen. Den värmer gött. Läste dock att elpriserna kommer stiga med 50% i vinter. Utan stigande elpris så fördubblas energiförbrukningen när jag har denna fläkt igång. Om man då lägger på det höjda elpriset så kommer jag få en elräkning som motsvarar elförbrukningen i ett palats.
Men det är ju gött o bli lite varm om benen.

En dusch och en pizzaslice. Pizzaslajs i duschen är fantastiskt ska ni veta. Speciellt när schampot löddrar in sig i pizzadegen. Helt föckin fab böy!
Tittade lite på en repris av Opinion Live. Trump-debatt. Rena pajasdebatten. Panelen bestod av en Sverigedemokrat, en vänstersnubbe och Ebba Torsten Buske. Det satt även en bäver i publiken: Bört Carlsson.
-Problemet är att ni inte lyssnar på vanliga människor, sa han. När hans ofattbara smarthet inte fick det genomslag han hoppats på, så plöjde han sig ordagrant som en buffel fram till det runda bordet där panelen stod. Här urartade hela debatten. Han upprepade sitt mantra rakt genom debatten. “Jag är affärsman, jag träffar vanligt folk!”
Han blev plötsligt väldigt Trump-lik. Om det finns en motsvarighet till Trump i Sverige så får det bli Bert. En affärsman med tveksam taktik. Som också en gång gav sig in i politikenDen största skillnaden är väl i ena fallet pratas det om en gris. I det andra fallet pratar vi om en bäver.

Tog mig ut i verkligheten till slut. Visserligen när det hade blivit mörk. Men verkligheten är väl lika verklig när den är mörk. Det är bara det att man ser den sämre.
Hade tänkt ut en sylta för att ta en bärs och skriva färdigt det här inlägget. Det är det jag gör nu. Men på stället som jag hade tänkt ut såg jag en av de otrevligaste alkisarna som jag träffat genom krogets fönster.
Nu sitter jag istället på Danmarksfärjan på Landala torg. Inte en enda människa med tveksamt betéende här inne. Märkligt… Dessutom sitter det tre vackra kvinnor här och äter. Det har nog aldrig hänt innan. Kanske ska gå fram och fråga om det var gott och smörja in överkroppen med söt-sur sås.
Jobbigt bara när snuten kommer och hämtar en…
Musiken är dock lika knullig som vanligt. Eller oknullig. Kan aldrig bestämma mig. Witney Houston i japansk flöjt-tappning.
Tror dock aldrig jag har skrivit ett dåligt inlägg här på detta kinesiska palats, så jag ger plejset en elva på en tiogradig skala. Och så klart för att det är en kineseria.
Sen att jag sitter på ett sådant här kungligt ställe en fredagkväll kan ju verka ganska ledsamt. Som att jag skulle behöva en karta sobril.
Skyller dock på att jag skall hem till syrran och äta middag strax. Hon bor alldeles upp för backen.
Så de så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *