För att inte tala om…ska vi tala om…

Ojojoj, det blir inte mycket skrivet här asså…

Har käkat en carbonara idag. Den var så välpepprad så gommen höll på att brinna upp och tungan vred sig ur led. Tänderna ramlade ut som sockerbitar och huvudet sprängdes. Annars var den ganska god faktiskt.

Sköjade lite med Em Och Ed igår. Det var helt klart sköjigare igår än vad det har varit idag.

De två sista dagarna har byggjobbarna hållt på att färdigställa det sista på huset. Naturligtvis har det gapiga arbetslaget hållit till utanför mina fönster. Höll ärligt talat på att bli galen igår.
Min granne hade frågat varför vi inte fick djupare balkonger när de ändå totalrenoverade hela fasaden. Svaret var inte oväntat. Det var en kostnadsfråga. Alltså lite extra betong… De har restaurerat de gamla rostiga balkongräckerna genom att i stort sett slänga på lite ny färg. De är skrovliga här och där och om man tittar noga så är det små rosthål här och var.
De höll på att svetsa ihop räcket igår efter att ha satt skiten på plats. Det var uppenbart att de här byggjobbarna inte var några svetsare. En av dem stod och tittade länge på reglagen till svetsen. Sen började han svetsa. Efter en stund åkte kapen fram. Han kapade bort svetsen och så fick han börja om igen. Detta upprepades oräkneliga gånger.
Kan inte begripa hur man kan göra en totalrenovering på ett sådant halvdant sätt. Det är fan sorgligt. Ger de där räckena ett antal år, sen kommer de se lika jävliga ut som de gjorde innan. Snacka om att spara in pengar på fel sätt. Jävla klåpare och pajasar.
Innan de gick idag så målade de kanterna runt fönstren. Jag vrålade jippi och smällde till mig själv på bollarna när jag hörde hur bygghissen åkte ner för sista gången. Det här firas bäst med en cigg vid köksfönstret. När jag skulle öppna fönstret hade de kilat fast det utifrån, så nu går det inte att öppna fönstren på hela helgen.
Thänk you very muchos

När de är klara med den här bluffrenoveringen kan jag börja skriva om andra saker på min lilla bloggjävel. Känns bra på något vis.

Nu blir det pizza och på spåret.

Ajöken så att säga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *