Klubb.

Sitter här på jobbet och äter en club sandwich till frukost. Vilket överflådigt lyx. Och då är jag ändå inte med i en klubb.

När jag var liten var jag med i “Vi fem”klubben. En bokklubb där alla böcker var skrivna av Enid Blyton och hette Vi Fem. Senare var jag med i Kungsbacka frimärksklubb. Jag var även med i en badmintonklubb i någon vecka men alla var så duktiga så det lade jag ner fort.
Jag och min kompis hade en klubb som hette Outfinders. Klubben var hemlig. Vi skrev enormt het och hemlig fakta om hårdrocksband som ingen visste om. Faktan hittade vi i Okej-tidningar.
Porrklubb var jag för liten för att vara med i. Jag och samma kompis brukade smyga in i broshans rum och bläddra i hans undangömda porrtidningar (tredje lådan ovanifrån i hans skrivbord, sorry broshan om jag avslöjar detta toppengömställe sådär 30 år senare). Det var snälla porrtidningar om man jämför med dagens hästaklafs-porr. Tjejer med naken överkropp i de flesta fall. Hade man tur så fick man se en fitta också. Educational…eftersom man lärde sig att alla bröst och fittor kunde se lika olika ut precis som öron eller näsor gör.
Följande dialog brukade utspela sig under det frenetiska bläddrandet i blaskorna:
-Har du stånd nu?
-Nej. Har du?
-Ja.

Men nu alltså, så är jag klubbfri. Förutom den här club sandwichen som jag känner otrolig gemenskap med. Helt oknullad är jag inte heller. Det får man se som något positivt. Hade nog känts lite stressande att vara oskuld vid 44 års ålder.

Det blev ju ett litet trevligt förmiddagsinlägg det här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *