Vi säger ajöken din jobbhelgshelveto!

Det är så kul med toffefe!
Vad är det för billigt prat?

Kvinnor, bärs och pengar. Det är roligt det. Och en och en annan gräddboll mellan varven.
Att få sova utan att väckarklockan ringer och klara sommaren utan hemoröjdas. Då får man var nöjd.

Glad påsk? Det vet jag inget om…Jag har jobbat nästan hela påsken. Väldigt lite ägg och nubbe för min del förutom i Torsdags när jag firade lite påsk med familjen.
Men nu är det snart färdigjobbat. Kanske får bli några kalla ikväll. Ja, det tror jag allt. Sätta på sig kycklingdräkten och bryta i ihop i baren.
Eftersom alla donnor är på blåkulla får jag väl dra med mig en skäggig och halt kyrkvaktmästare till loftet. Man får inte vara kräsen…

Jag var nästan helt ensam i världen när jag gick till bussen i morse. Såg endast två personer när jag stod vid hållplatsen. En som gick helt rakt och en som inte gick helt rakt. Sjögångssnubben stannade och knöt sitt ena skosnöre. Han hade vissa problem. Efter fem minuter var dojan knuten. Efter ungefär 30 meter hade skosnöret gått upp igen. Han böjde sig ner igen…sen kom min buss. Han borde vara hemma lagom till ikväll.

Nu snöar det också. Stora flingor. Helt perfekt. Hoppas det lägger sig också. Är så jävla sugen på att bygga en snögubbe. Och leva i ett vinterlandskap fram till September.

Jag äter en frysrätt. Jag har värmt den alldeles själv. Köttbullar med pulvermos. Det där pulver moset är så pulvrigt så att man kan strö ut det som aska på närmaste äng.
Min brukare tittar på Utvandrarna. Filmen alltså. Munter film det där. Om en stund skall han se på Bingolotto. Det är kontrasterna här i livet som gör det värt att leva, lät jag hälsa honom innan jag gick ut till mina köttbullar. Sen satt jag och funderade över vad jag menade med det.
Nu för tiden har vi Mästarnas Mästare eller Taskspelarnas Taskspelare.
Från Utvandrarna till Mästarnas Mästare via Bingolotto. Evolutionen går vidare. Mycket sumpigt vatten har runnit under bron och jag står mitt under den.

Nu skulle man allt ha en toffefe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *