Seg deg och emigranten.

Den här dagen har varit som en seg deg. Jag sitter alltså inbakad i en gigantisk kanelbulle eller så sitter jag i fast i en jättestor Calzone. Svårt att veta.
Är trött. Kollade på en film igår. En indisk film. Somnade. Jävla dålig film, tänkte jag när jag vaknade till eftertexterna. Såg om filmen efter jag hade ätit frukost idag. Slumrade till några gånger men klarade mig genom filmen. Den var inte så jättebra den filmen, tänkte jag.
Drack en folköl vid köksbordet i eftermiddags. Efter halva folkölen var jag tvungen att gå och lägga mig och vila en stund. Började kolla på en film. Någon fransk animerad film om en pöjk som hade ett gökur som hjärta och inte fick bli kär. Då skulle urverket paja ur (ur-fattar ni vad sköj jag var nu?)
De började sjunga i filmen. Hålla på att sjunga i film. Vad är det för jävla trams, tänkte jag. Sen slumrade jag till. Så fort de började sjunga så slumrade jag till. Gav upp efter tre kvart. Nu sitter jag här igen och dricker upp den ljumma folkölen…
Morsan ringde innan. Hon berättade att hon var trött och skulle gå och lägga sig tidigt. Det ska jag nog också göra, sa jag. Ganska tidigt iallafall.
Fick ett sms av syrran. Hon var sjukt trött och hängig.
Kanske vi alla håller på att förvandlas till sovsälar i nattmössor?

Vad hände med Anders Borg förresten? Den galna fylleclownen. Har han emigrerat ännu? Eller går han och köper sin mjölk i jourbutiken som inget har hänt? Med jätte stor risk att någon kör upp en hand bakifrån och greppar tag i hans ballar.
Det bästa kanske vore att han flyttade till en ö med chimpanser som enda invånare. Han kan leva på papaya och kokosmjölk. Sen kan han springa runt och visa ballen för chimpanserna. På helgerna kan de ha ta-varandra-skrevet-fester. Fast stackars schimpanser kände jag nu. Kanske han kan läsa sagor för dem istället om BNP och hur man tar från de fattiga och ger till de rika?
Folk kan skicka flaskpost med jamaicansk rom i så han kan sköja te att ibland.

Vad tror du om det, Andy Knullgubbe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *