Förkylning och Edward Blom.

Man kan tro att den här bloggen är nerlagd. Det skulle säkert glädja någon medan vissa…well dream on baby!

Faktum är att jag är sjuk. Detta tycker sig nog en annan redan räknat ut sen längesen, men nu pratar jag om en saftig, hederlig förkylning som hindrar mig från att tänka klart. Hjärnan är fylld med ärtsoppa.

Blev sjuk i Söndags. På jobbet. På mitt fancy jobb så är det svårt att kalla in någon annan menchen om man plötsligt blir sjuk. Det tycker jag är sjukt.
En gång för massa år sen blev jag seriöst magsjuk på arbetstid. Ingen kunde hoppa in för mig. Jag sprang fram och tillbaka på dass och spydde kaskader. Låg på badrumsgolvet och svettades och sen ut igen för att ta hand om min brukare som ville hitta på nåt roulit.
Och igår var det bara att jobba vidare som ett litet svinoffer. När jag sen kom hem på kvällen var jag pangförkyld med värkande kinder, rinnande näsa, uppsvälld höger skinka – inte, och allmänt bedrövlighetstillstånd.
På natten fick jag byta t-shirt fyra gånger eftersom jag svettades som en flodhäst.

Min mor kom nyss hem till mig med matvaror. Jag bjöd henne på te på balkongen. Tänkte att det kunde vara hyggligt att inte hosta ner henne mellan fyra väggar.
Jag visade henne min e-cigg, som hittils faktiskt har fått mig att dra ner den vanlig rökningen med en tredjedel. Hittills. Hon tyckte den luktade fantastiskt när jag begravde henne i ett moln av ånga.
-Titta, nu är molnet försvunnet, sa jag.
-Oh, vad det luktar gott!
-Ja, som om man är på en liten bögklubb, skojade jag.
Detta öppnade samtal för något annat…
-Men är det inte konstigt att den där Edward Blom inte är bög? undrade morsan. Alltså han har fru och allting?! Det tycker jag är konstigt. Och han är inte gammal heller!
-Nej, och lär inte bli så gammal heller med sina 28 bilringar och sju dubbelhakor omgiven av diverse flott och sju sorters kakor, fyllde jag i. Stackars blodpump.

Nej, det var allt en liten trevlig stund vi hade jag och min mor.
Man blir smått sällskapssjuk när man har gått runt och lodat tillräckligt länge i sin söndersnorade värld.

Har aldrig varit så mycket för te egentligen…men fy jävlar vad gott te(english breakfest) gifter sig med e-ciggen (som nu är fylld med juice med vaniljsmak). Det är ju bara shuba direkt och fyrverkerier i mormors underböxa!

Nej, nu måste jag lägga mig och vila lite. Annars kan man få för sig att jag är frisk, vilket det säkert råder delade meningar om…

One thought on “Förkylning och Edward Blom.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *