Kärleksförklaring till min gamla fina kompis.

Jag tänkte att jag kunde grilla dig som ett vändstekt ägg på en den dyraste grill jag köpt på Bauhaus. Som a ugly piece of föckin meat. För att sen kyla av dig i den dyraste bubbelpoolen som jag också köpt på Bauhaus (dock för lånade pengar, för att jag på grund av grillen är pank) för att kyla av dig.
Sen sälja dig som pirayakött på svarta marknaden, gråta på din begravning och efteråt ta över din affär och ditt Falk-emblem i smyg.
“Vi jobbar här i Falkens anda, passar det inte så kan du dra din tjöt-kärring!”, kan jag säga till de svin som inte förtjänar ditt epitet.

Och när sorgen kryper på för alla: Ingen skulle misstänka något. Totalt blockerade av sin saknad, skulle jag ta tillfället i akt och glassa runt på stan visslande och vrålandes “to all my friends!” och köpa Börje Salming-kalsonger. Med grått stoftstänk från skellet på min ryssmössa från min fina kompis vars urna som jag tömt utanför sejdeln på Andra lång.

Men hörru, shape up. Den där grillen var ju inte billig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *