Jag måste väl inte…jo det måste du!

Jag har skrivit en lista på saker jag ska eller måste göra. Den blev så lång så man blev alldeles utmattad när man tittade på den. Gömde nästan genast undan den. Städa skrivbordet stod det bland annat. Detta var det minst brådskande så det tog jag tag i direkt.
Nu är det väl någon som säger att det inte finns något man måste? Jo, det gör det faktiskt. Andas måste man till exempel. Annars dör man. Dricka vätska, och här pratar jag inte nödvändigtvis om öl, annars torkar man ut. Gå på toa måste man om man inte vill dö i en bajsexplosion. Tänk på det nästa gång du känner dig lite tuff och säger att man inte måste någonting. Sen väljer jag alltid numera att betala räkningar i tid. På sätt och vis är det ett måste om man inte vill sova under en korkek i rådande tio minus grader. Och så går jag ut ibland och dricker några öl ibland, eftersom jag intalar mig att man måste ha en öl ibland.
“Vilka jävla man?” brukade farsan säga, men det är en annan histora.

Har beställt mat på pizza online igen. Det har börjat hända oftare nu än förr för då var det mer sällan så att säga.
Beställde en aladåb med frystorkad kyckling och bräserade champinjonbollar. Nej, det blev en kebabtallrik. Bra för figuren och hörnstenen i kostcirkeln. När man beställer på pizza online för någon som är ny i gäjmet, så får man en liten klocka i mobilen som räknar ner tiden till att maten kommer fram till dörren. En timme och 24 minuter stod det. Bedrövligt slöfockig stajl. Kunde nästan tro att jag beställde min mat från en restaurang i Borås och att han leverar maten i en epatraktor.

Har även varit och köpt en liter mjölk (mellan) i jourbutiken idag. Det var exakt så kallt som man trodde det skulle vara, fast ännu kallare. Den lille knubbiga djäveln jobbade i jourbutiken. Fick lust att lappa till honom.

I övrigt händer inte så mycket. Det kan man nästan märka på tonen på detta inlägg.

Nu hör jag någon typ brumma med sin epa där ute. Nu ska här mölas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *