Den strumplösa generationen.

Den här jävla kylan förvrider fan märgen på en. Den där solen som lyser in i köket och ser ut att värma så fint är en hägring när man kliver utanför dörren. Sitter förvisso inte i köket längre. Jag sitter på Publik och dricker en svalkande bärs. Det är jävligt svalt här inne också kan jag nämna och nyss öppnade en snubbe dörren till bakgården och lät den stå på vid gavel i tio minuter. Man baa thank you very much! All värme försvann på två sekunder. Kallare inomhus än utomhus. Fick sitta med jackan knäppt upp till halsen som en gammel ölgubbe.
Tittar mig omkring och ser ungdomar överallt traska omkring i byxor som går till anklarna och lågskor… Men var är strumporna någonstans? Hemma i strumplådan? Där ska de väl inte ligga pöjk och fläcka? Ni kan ju fan förfrysa ankelknölen förstår ni väl! Jävla idiotmode låter den förfrusna ölfarbrorn hälsa. Lika obegripligt som alkisarna som bär täckjacka i 30 graders värme och gassande solsken.
Förvisso var jag mycket mindre lättfrusen på den tiden. Jag hade väl annat i hodet att tänka på än att gå runt och frysa. Jag gick runt i mina Helly Hansen tröjor och jeansjacka i 20 minus, ingen mössa eller vantar, men jag hade strumpor på fötterna för bövlars! Kanske det var hål på stortån, men jag hade strumpor på mig för djävolen. Kanske det var tubsockor, men jag hade strumpor på mig för fan! Capishijanosh???
🎶så ta av dig skorna🎶 och sätt på ett par strumpor för 🎵somliga går utan strumpor🎵

Kan man begripa så dumt…det tror jag inte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *