Tre öl senare…

Jag står alltså i rådande skick att transformera mig till en stads-bärfis. Nu avslöjade jag allt. All den feta mystik jag hade byggt upp i det förra inlägget.

Vissa operationer kommer krävas, men jag känner övertygelsen ganska starkt nu. Speciellt måste min gigantiska pung förminskas om det hela skall bli trovärdigt, ty en stads-bärfis släpar aldrig säcken i gruset. Dessutom måste jag opera bort de hårsäckar på pallet som är kvar, men va fan det är ju bara små ingrepp! Jag snackar hjärta och rätt om ett liv där man får vara den man vill.

Förmiddagsölen var riktigt god. Lunchölen rätt god med. Den tidiga eftermiddagsölen var nästan lika god som förmiddagsölen.

Nu ska jag studera bärfisens anatomiska, analfabetiska, antiholistiska, alkolistiska, särdrag i mörker.

Peace out möttas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *