Grannen ovanför.

Min granne ovanför tar sig i ton. Just nu sitter hon på balkongen och sjunger med jättehögt i någon jättedålig låt. En manlig röst som mumlar med i låten med icke-sångröst hörs också. Manligt sällskap på mitt på eftermiddagen. Jo man tackar!
Annars brukar hon klampa väldigt hårt i golvet när hon går en promenad från vardagsrummet till köket och tillbaka igen. Det låter som en sumobrottare i för stora skor. Har nog aldrig hört någon klampa så i golvet innan. Här eller någon annanstans. Ofta sker det på nattetid. Precis när jag har bestämt mig för att somna. Ibland hörs tre dunk…tystnad och tre dunk igen. Om och om igen. Vad handlar det om?
Så går det när man staplar människor på varann i ett höghus.

Förra veckan när jag skulle titta på någon upplyftande dokumentär om den här fantastiska världen för att intala mig att livet bara är roulit, så drogs århundradets knull igång där uppe. Tjut och stön blandades med den allvarsamma speakerrösten i dokumentären om flådd ångest.
“Men va fan…” mumlade jag för mig själv. Jag tänkte att jag går ut och tar en cigg på balkongen tills det hela har lugnat ner sig. Där ute hördes det ännu värre eftersom de hade fönstret eller balkongdörren öppen. Något som lät som när man klappar händerna letade sig in i ljudbilden också. I en intervall mellan vart tionde stön ungefär. Applåderar de åt sig själva? tänkte jag. Dagens ungdom asså…eller är det ett ”Ingen kan knulla som vi” som utspelar sig. Efter en stund intensifierades stön och tjut och klappningarna. Man kunde verkligen höra hur framdel och bakdel saftade ihop. Klappningarna tätnade också. Och efter varje klapp hördes ett ”Ho!” som kom från henne.
Det där är ju ingen klappningar tänkte jag. Det är ett hästaklafs och han rider henne i galopp rakt upp i den regniga himlen. Med andra ord, ett gammalt hederligt spanking-knull om det nu inte var någon som fattade det, och hela gården fick delta…vare sig de ville eller ej. Åtminstone när det kom till den ljudliga upplevelsen.

Undrar ofta om de här sortens önskningar (om det nu är önskningar) är något man kommer fram till tillsammans som partners eller fuckbuddys innan man lattjar loss i sänghalmen.

Annars kan man gå på spontanitet och känsla. Alla gillar ju överraskningar.
Det gjorde jag faktiskt en gång. Mitt i den mest passionerade kärleksakten. Där låg den. Hårborsten. Inom praktiskt räckhåll. Jag smaskade till henne med den platta sidan av borsten hårt på ena skinkan så det ekade i hela rummet och hon hoppade till i ett tjut.
Dålig stämning, konstig stämning följde…
Ett litet infall och att komma en annan dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *