Lite snack om kaffe, öl och klockdelar.

Jag dricker kaffe och tvättar klockdelar och skriver här om att jag dricker kaffe och tvättar klockdelar.
Jag dricker knappt kaffe längre sen jag började plugga. På skolan smakar kaffet gammal fuktig strumpa och jag har ingen lust att i raketfart välta tre bänkar när jag lämnar lektionen för att tarmarna vill ha gymnastik. Nackdelen är dock att jag ofta råkar ut för “The öld headache-plöy”. Sen tänker jag att kaffet borde smaka godare när man dricker det mer sällan. Men nu när jag alltså dricker kaffe så har jag glömt av att analysera om det verkligen är så. Jag hann bli kaffe och cigg-yrslig innan dess. Klibbig och nervös.

Och så var det där med att tvätta klockdelar.
Sicket nörderi det är. Skall man använda diskmedel och vatten i UL-tvätten? Eller ska man använda IPA Clean? I bägge fallen behöver man ju föna delarna med hårtork efter. Meningarna går isär.
Idag använde jag först vatten och diskmedel och sen avslutade jag med isopropylalkohhol. Då självtorkar delarna. Sjukt smart helt enkelt. Precis som mitt hår på hodet faktiskt. Det torkar självtorkar jättefort faktiskt. Det som är kvar av det vill säga. Där behövs ingen hårtork precis.

Har nu förflyttat mitt arsle till indiern på Landala för en bärs. Alltså inte hemma hos en indier och inte med betoning på arslet. Känns som det skulle vara lite konstigt.
Skall gå på bluesafton med syrran och hennes nya lad. Söndagsjazzen kallas spektaklet det i folkmun. Fast ibland spelar de blues med lite inslag av shottis och eurodisco. Mellan låtarna spelar de inte alls. Helsnurrigt ju. Fack, nu blev jag rälig i magen.

Var ute på AW i Fredags. Även fast jag är en gammal student. Var hundra år sen jag blev full bland massa utarbetade satar. Rätt otäckt faktiskt. Folk blev ju helt pantsatta i skallen. Okontanta med ordning och reda kan man säga. Sluddrandes. Sönderarbetade och sluddrandes.
Om mindre än ett år om jag har fått jobb kommer jag troligtvis tycka det är asgott med några fredagsöl. Nu tycker jag ju att det är lika gott oavsett veckodag. Kanske jag ens inte kommer reagera att jag befinner mig på en hönsgård där fjädrarna ryker och kacklet är sludder och totalt har spårat ur. Härdad och sönderarbetad som en riktig knegare.
Du kusliga tanke…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *