Filosofen är tillbaka.

Tänkte bara säga att jag tänkte skriva på bloggen imorn.
Råkade ut för någon slags uppdatering i livet istället för på bloggen.
Praktiserat och varit i skolan denna vecka. Och idag har jag tvättat. Fattar inte riktigt hur man ska hinna med allt. Imorn har vi hemstudier så ikväll har jag kapitulerat för ett gäng folköl.
Har kommit på att det som skall göras på ledig tid som att laga mat, städa, tvätta, knulla(?) görs i detta fall mer tidseffektivt om man är två. Har förvisso aldrig varit någon stjärna på något av det… I fart better than I fuck. Som själv bäste dräng tar allt en jävla tid. Om man är två halveras tråkomålens tid och man kanske hinner pilla på varann lite också. Sen om man tycker om varann också och kan leva med varandras snarkningar, fisar, nysningar, pust, suckningar och stön så får man ju se det som en bonus. Men framför allt vika tvätt med varandra, baby pangbrutta!
Så! Är det någon som vill bli ihop med mig nu? Halv arbetsbörda för fan! Är ju så pangigt och sjukt sexigt!
Nu ska jag gå och köpa en färdigsprängd anka!
Hur gör djur? Är jag hyresgäst i livet?
Skrev jag på bloggen nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *