Matteprov Numero 2

Idag har jag skrivit matteprov numero 2. Två matteprov undrar ni. Var det inte husvärd han skulle bli? Eller ska han bli något förvirrat geni i för stora byxor som räknar ut hur många varv koppartråd som behövs på en spole för att tända ett lucialjus.
Ja du… Detta undrar jag också. Men nu är det slut på vitaminus, horiminus och cosinus. Gick naturligtvis lika bedrövligt som väntat. Efter första provet så bidade jag tid. Jag lade helt av med allt gällande matte. Jag satt istället och budade på klockor och uppblåsbara barbaras på lektionstid (Var faktiskt sjukt nära att vinna en Barbara som hette Siv och hade en kokosnöt som huve). Jag gjorde klart för min lärare efter första provet att jag var en promenerande katastrof gällande matte. Detta förstod han även när han rättade mitt matteprov. Ändå har jag bara en enda dags frånvaro på hela kursen. Han uppskattade min ärlighet och jag tror han blev imponerad av att jag kämpade mig dit ändå. En del har slutat att visa sig överhuvudtaget efter förra provet. Försöker man och närvarar på lektionerna så blir man godkänd. Blir man icke godkänd i en delkurs har man inte rätt till något sommarjobb efter utbildningen. Så jobbar de på med sitt sköjande på min osköjiga skola.
Så jag fick alltså godkänt på plats när jag lämnade in provet. Ett G alltså och med sämsta möjliga betyg. Nämligen ett E, så nu är mitt sommarjobb säkrat. Men som sagt var det fastighetsvärd jag skulle bli och inte nån jävla bluffig Newton-kopia.

Självklart var jag först med att lämna in provet. Skickade lika självklart med en liten trevlig julhälsning. Nämligen att det skulle drickas BILLIG glögg och hållas käften!”
När han läste det så kluckade hans skratt fram i hans trånga strupe och hela magen studsade upp och ner precis som en riktig tomte. Skrattet ekade medans han sa “Ja, herre jävlar” tre gånger. Folk som satt och svettades med sina tal fick börja om från början. Det tyckte vi va sköj.

Skall ut och dricka ett par öl om en stund med ett par dudes från klassen.
En avrundning kan man säga och ett Hejsan svejsan till två veckors ledighet.
Fyfan vad gött!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *