Tillfälligt avbrott.

Fantastisk låg idag. inte det minsta fantastiskt med andra ord. Det bara kom över mig för en stund sen någonstans mellan att jag öppnade kylskåpet och fick se en ledsen tomat och sen lyfte upp locket till toasitsen. Som en sprucken påse skit rakt i ansiktet.
Förr i tiden kunde det där tillståndet göra fälleben på en när man minst anade. När man rättade till kalingarna i kön till uttagsapparaten. Eller hörde en tråkig människa säga något obarmhärtigt tråkigt. Eller så kom det bara över en som en blöt, kall handduk inuti bröstet någonstans i själshöjd helt utan anledning. Dag eller eftermiddag. I stekande solsken eller i stänkande regn.
Inte lika ofta nu för tiden. Förr brukade jag skriva om det. Numera låter jag bli. Med andra ord går det alldeles utmärkt att se det här inlägget som ett undantag. Under tiden tar jag en klunk av ölen i ett försök att ruska av mig diverse demoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *