Tjena, hejsan!

Bloggen är alltså inte nerlagd om nu någon skulle undra eller lättad har hoppats på det…
Den byter bara hotell, precis som en människa byter (eller åtminstone borde byta) underkläder var eviga dag. Som bytt är bytt men kommer ändå tillbaks. Och det bytet av webbhotell känns fan så mycket mer omständigt än att till exempel byta boende i verkliga livet, förutom att man inte behöver släpa möbler till sjätte våningen utan hiss. Speciellt för en typ som inte är helt fantastik när det gäller grejande med webhotell, vanliga hotell eller svettiga vandrarhem.
Men som sagt snart är jag tillbaka med fler dumheterrrr än ni kan räkna till 100.
Nu ska den lilla knegaren sova
Det kan han verkligen lova!

På återseende kära vännerrrrr!

One thought on “Tjena, hejsan!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *