God jul och HO-HO!!!!!!

Skrev ett långt inlägg i tisdags om att jag försov mig i måndags. Hur intressant som helst. Men när jag skulle publicera det så hände någon skit och det försvann. Lite som att köpa en lunch och kasta den direkt i papperskorgen.
Nu ska jag ta min skeva fontanell och mina uppstoppade öronsnibbar och bege mig till syrran med klappar i säcken och fira jul. Distansjul. Vi ska sitta i var sitt rum. Jag har valt toaletten. Tänkte duka upp i badkaret. Sen ska vi skrika till varandra från de olika rummen.
-VAR SILLEN GOOOOOD????
-JAAAA, MEN SKINKAN VAR TORRRRRR!!!!
Nej, men det kommer bli hur trevligt som helst i dessa otrevliga tider.
Så där ja. Nu fick jag en julaftons-nysattack så det vibrerar ända in i fontanellen. Sådan julstämning!
Nåväl enuff åff vis shittt.
God jul för bövlars!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *