Dårskap.

Jaha, det var den helgen. Good bajos! Man snyter sig, sover en stund och kanske lägger en morgonrap och sen är det dags att jobba igen.
Min mor beklagade sig över att det är så mycket helger runt jul och nyår så man inte vet vilken veckodag det är till slut. Naturligtvis och helt självklart fick hon inget medhåll. När man jobbar mån-fre älskar man långhelg och när man jobbar så är veckodagar något man veeeeerkligen håller reda på…MAMMA!

I övrigt är det lite svårt. Det är mycket Corona överallt och någonstans massa vatten bort så stormas Kapitolium. Det hela känns som ett dåligt skämt. Lite som den där svenska komedifilmen från 70-talet när de stormar kungahuset. Sen är det ju snö på det. På mitt jobb får man skotta om det är snö. I torsdags skottade vi i fyra och en halvtimme. Ingen slipper undan. Till och med cheferna skottar. Det är nederbörd och solidaritet. Och just när jag skrev den där meningen och tittar ut så ser jag att det börjar snöa igen.

Nej, jag klagar minsann inte. Jag är mer för att konstatera under ett visst morrande och mummel.

Det mest spännande jag vet är att gå och lägga sig strax innan elva. Sen tycker jag det är enormt mysigt att gå upp på morgonen också. Höjdpunkten är när man sätter ner fötterna på det iskalla golvet kvart över fem på morgon och förfryses till blåbärsglass. Sen är det bara att vråla “HEJSAN!” så är man inslungad mitt i verkligheten.

GODNATT!
GOD MORGON
ADJÖ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *