Narren.

Insåg att jag måste tvätta när jag lyckades sätta en stor blaffa tandkräm på mina mjukisbyxor. Det är så det är på det stora hela. Man pendlar från arbetskläder till mjukiskläder fem dagar i veckan (eller mer) i en exakt cykel. Ska sälja mina jeans på blocket.
Till min glädje hittade jag ett par bortglömda pyjamasbyxor som jag aldrig har använt. Vilket jag fick svar på ganska snart varför jag inte gjort.
Hur kan man tillverka pyjamasbyxor som är tajta som pantalonger? Hade ju lätt kunna ställa upp som narren i Ivanhoe om de skulle planera en nyinspelning. Men de kanske inte hade rutiga flanellpyjamasbyxor på 1100-talet? Har kungahuset fortfarande narrar? Som de kastar äppelskruttar och fläskkotletter på? Annars kan jag bli den förste…på 900 år.
Som moderiktiga pyjamasbyxor med 100% omys-ofaktor. Köpta på Lidl för 69.90:-. Tysk flanell. Made in nowhere.
Kanske borde behållit det där bäddsetet i flanell som jag fick av min mor i julklapp. “Det verkar lite varmt” sa jag så lent jag kunde.
Sova under flanellpåslakan i flanellpantalonger. Drömma sig bort till narrarnas land. Vakna upp på loftet av att det ryker av hetta. Tro att man sitter vid en lägereld när man i själva verket håller på att gå den brinnande narrdöden till mötes.

Pax vobiscum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *