Recept: Anno någonsin?

Eftersom man är så unterverklich trött när man kommer hem efter jobbet som är nytt…orkar jag inte annat än att bjuda på ett gammalt framarbetat recept som har formats under lång tid, ja nästan till perfektionism.
Smaklig smaklök!

Skär upp en blödande ångestskinka (eller en stånkande struma) och explodera den med gammal dynamit i en kartong av virkat ingenting. Bryn gammalt härsket smör i en repig teflonokastrullo. Tillsätt en boll i ansiktet och ring din mamma tjugo över kuken. Koka upp en glad törsk (eller en krispig kalsong). Skär upp den i tunna schoooook när den knastrar. Häll sedan sås Börje direkt på plattan och låt puttra i en halv livstid. Säg nåt fint till mamma innan du lägger på luren. Ta hela anrättning och häll ner i en pöse. Svinga runt tills att axeln svullnar.
Glöm inte krydda ordentligt med Aromat.
Ring till någon du verkligen inte står ut med och bjud in. Ät direkt ur påsen. Helst i soprummet…för enkelhetens skull. Säg det du alltid har velat säga så att ni med all säkerhet slipper träffas igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *