Då var man inslungad i wörld wajld web igen

Så. Nu verkar bloggen vara uppe igen.
Det gick lättare, med vissa svårigheter, än jag trott. Men om någon skulle fråga hur jag gjorde har jag ingen aning. Tryckte lite och litade på min plastgud.

Antar att ni under dessa dagar då bloggen gick och sköt sig i hodet har ätit överdrivet mycket knäckebröd i sängen och sen sköjat runt i smulorna och skulorna.
Själv har jag…om ni sköter mitt så sköter jag ert.

Försökte fixa till lite snygg layout, men blev inte klar. Viktigast var ändå att lägga upp en stabil bild så att man lägger bloggen på en extremt seriös nivå. Säljande, inbjudande och trygg. De tre värdeorden som denna blogg är grundad på. Likt en marsipangris rymmandes i panik från en käft tillhörande ett riktigt äckligt svin.

Det här kommer bli bra vettu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *