Bröllopsfotografen

Jag har en kompis (bara en sån sak). Han är bröllopsfotograf. Grymt duktig är han också. Och trevlig (oslagbar kombo) med minst tio års erfarenhet som fotograf. Att han är grym kan jag skriva under på själv då jag har gjort massa film/foto-jobb med honom.
Med basen i Växjö brukade han mest göra jobb i Småland, men nu har han breddat och gör även jobb i Göteborg och Västra Götaland.
Så ni som bor i detta “Goa gubbar-bältet” och ska gifta er surfa in på hans hemsida och kolla in hans portfölj.

Själv har jag aldrig varit gift. Men jag har varit kär tre ggr i tolv tjejer på en gång. Gud vad jag älskade henne när hon inte var där…rörigt var det med, men det löste sig. Detta hör ju förvisso inte hit, men om man hade resonerat så hade det inte skrivits ett enda inlägg på den här bloggen…


Glatt giftermål och om ni vill ha eran bröllopsdag dokumenterad av en grym fotograf kolla in min kompis sida nu!

https://www.fotografjohannyberg.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *