Matberusning

Jag och min syster tillbringar helgen med att hälsa på min morsa. Hon bor i Tibro. En gudsförgäten håla två mil från Skövde (stan som ingen behövde). Det är en trygg tillflyktsort. Långt ifrån alla Göteborgs vattenhål. Här blir jag alltid matberusad. Jag tar alltid om morsans mat minst tre gånger. Sen måste jag lägga mig ner och magen är uppsvälld i ca 6 timmar. Passar ju bra, för i den här hålan är typ 70% av de 10 000 invånarna överviktiga eller jättefeta. De syns ofta på ortens enda ICA. Kundvagnarna är av xl-storlek. Alltid fyllda till bredden.

En gång när jag var här för typ två år sen såg jag en enormt stor kvinna inne på ICA. Hon var kanske i 30-årsåldern och såg helt ilsken och farlig ut. Hon stod vid lösgodiset och fyllde en stor påse med skumsvampar och geleråttor. När jag gick förbi tittade hon argt på mig. På hennes T-shirt stod texten:
RIKTIGA KVINNOR RAKAR MUFFEN MED MOTORSÅG!
Jag blev nästan lite rädd.

Ett svar på ”Matberusning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *