Glad pösk sa ja te daj!


Imorn ska jag åka till månen med två flak björnebrygd och sätta mig i en krater och supa ner mig….

Nej det ska jag inte, men det är ju 1:a april och då får man sköja till det lite.

Kom ihåg ett aprilskämt som stod i Smålandsposten ett år för längesedan när jag bodde i Växjö. Där stod det att läsa att man kunde bege sig upp till I11:as regements område kl.13. Förråden skulle tömmas och massa militärcyklar och kängor skänktes bort. Vill nog minnas (eller helst inte) att jag och farsan åkte dit för att hämta en cykel till mig. Vi var inte ensamma när vi kom fram. Sen basunerades att det hela var ett aprilskämt. Ett ganska lyckat sådant också. Folk blev skitförbannade. Många hade säkert tagit sig från bonnhålor som Ingelstad, Alvesta och Tingsryd. Åkt flera mil för att bli blåsta på gratis cyklar och svettiga skor.

Ska fira påsken hos morsan i metropolen Tibro. Det brukar se ut som följande: Jag äter. Rejäla lass. Sen måste jag gå och lägga mig och vila. Jag vaknar av att nån skakar min axel. Det är morsan och det är dags att äta igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *