En aviga-kväll

La precis märke till att jag gått omkring med kalsingarna på avigan i ett dygn. Små saker händer när man är disträ eller icke uppmärksam.

Ute skiner solen och sommaren slog ner som en bomb utan förvarning. Då vill man gärna sitta på en uteservering och ha det så där gött. Eller grilla. Elller sitta i en park. Igår satt jag just på en uteservering och drack några bärs. Tillsammans med my girl, Smuts. Hon drack kaffe. Jag drack mer öl. Sen började hon dricka vin. Sen urartade det smått. Inga direkta gräl men stämningen drunknade och dog. Så dök en före detta affär i form av en kvinna upp. Som jag en gång var förälskad i. En affär som för många år sedan slutade i katastrof. Smuts såg hur jobbigt jag tyckte det var, och jag fick bråttom att gå därifrån, så hon tyckte i något märkligt syfte att vi skulle gå bort och sätta oss med henne. Mystiskt. Sen dök mitt ex upp. Som jag en gång älskade. Då kändes det som jag behövde en öl till. Det hela var lite to much. Dessutom satt kalsongerna, utan min vetskap, på avigan. Sen frågade Smuts om jag älskade henne. Jag svarade att jag älskade henne till 90%. Det var ju inte så snällt. Men jag var trött på den misslyckade kvällen. Dessutom ljög jag ju för jag älskar henne till 99%. Smuts och jag promenerade hem under tystnad och jag kröp ner i min säng i min lya och hon i sin säng i sin lya.

Idag har vi konstaterat att vi nog inte bör dricka med varandra. Jag har även köpt ett paket tobak för mina sista pengar. Jag har fyra hamburgare i frysen. Så jag klarar mig till löningen på tisdag.

Säger som Bruno K Öijer: Yeeeezzzz!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *