Mc Donalds och Bajs

har inte skrivit på ett tag. däremot har jag jobbat som ett litet svin. vad sägs om sextio timmar den här veckan…

förra veckan var jag kungsbacka och hälsade på en gammal barndoms vän. jag växte upp där. en hel dumheter hittades på. Vi promenerade runt och sa “kommer du ihåg här?” och “här bodde ju han”. vi gick förbi skogen jag tuttade på och lägenheten där snubben bodde vars fönster vi kastade bajs på. han går på anabola numera.

Annars har jag lyckats fylla 38 förra veckan. menlöst årtal att fylla. bara två år närmare 40 eller 60. fick även tillbaka 13600kr på skatten som skulle suttit på mitt kontot nu om inte kronofogden hade tagit rubbet.

Sist men inte minst är jag sjukt sugen på en svettig pizza, men jag har dragit ner på onyttig mat. åt visserligen på mc Donalds igår, men det smakade inget vidare. kanske för att det är ett stort äckligt Multinationellt företag som fuskar med gammal mat och anställdas löner…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *