Charlie Sheen och Oldsberg

Såg en rolig löpsedel igår. På Charlie Sheen. Det var två infällda bilder också. På den första bilden vinglade han sin armbåge på ett bord. I handen höll han ett glas rött som dinglade runt mellan två fingertoppar. Hela ansiktet var fylleskevt. På stolen bredvid satt en tjej som det såg ut att Charlie försökte charma. På nästa bild var allt ännu skevare. Allt utom tjejen. Charlies fejs var helt förvridet. Texten på löpet löd något i stil med: Charlie Sheen sprang naken från festen. Snacka om helkväll. Första tanken blev naturligtvis: fan Charlie vad du kommer må kass imorgon.
Läste om det idag. Storyn var ju inte alls rolig. Porrstjärnor, kokain och ett trashat hotellrum. Bara helt sorgligt.

I Göteborg är det annars vanligt förekommande att Oldsberg dyker upp på löpet. En sommar för några år sen fanns han där på löpet var och varannan vecka. En bil sprängdes i närheten av Oldsbergs bostad. Oldsberg på löpet: “Hela huset skakade! “
Har sett honom blivit nekad att komma in på puben skål. Helt för rund under sulorna. Då vinglade in på krogen mitt emot. Och blev nekad att komma in där också. Uppgiven vinglade över gatan och klev in i sitt trapphus.

När jag och flickvännen var i Stockholm i somras dök han upp på ett löp även där. Oldsberg på löpet: Var inte rädda stockholmare!
Fick aldrig reda på vad noll åttorna inte skulle vara rädda för. Kanske inte vara rädda om ens hus plötsligt skulle skaka till eller att inte vara rädd för att bli nekad att komma in på Spybar.

Troligtvis handlade det om att inte känna rädsla om man såg Charlie Sheen komma springande naken ner för gatan.

Ett svar på ”Charlie Sheen och Oldsberg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *