Garderobsysslor

Bakfull på jobbet idag. Ingen höjdare. Det blev några öl för mycket igår.
Idag på spårvagnen, på väg till jobbet satt en kvinna och petade i näsan. Hon riktigt grävde sig upp i borrarna. Sen drog hon ut fingret och satt och tittade på kråkan länge. Efter att beundrat kråkan en stund stoppade hon den i munnen. Hon verkligen tuggade den. När hon var klar med ena borren jobbade hon sig in den andra.
För några månader sen satt en man framför mig på spårvagnen. Han böjde sig framåt, sen släppte han en riktigt ljudlig brakskit. Den djupa utandningen efteråt tydde på att han kände sig riktigt tillfredställd.

Man blir jävligt less ibland. Kan inte människor hålla sina garderobsysslor för sig själva… i garderoben förslagsvis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *