Pizza, hamburgare, öl och apelsiner.

Jag har försökt att börja dra ner på mängden av skitmat som jag proppar i mig. Skälet är för att se om jag mår bättre och blir piggare av det. Ett annat skäl är även min ekonomi. Tyvärr skriker sinnet och magen efter flottiga pizzor och svettiga hamburgare. Skulle ju ändå vara rätt trist om en söndertuggad hamburgare eller en bit pizzadeg skulle sätta sig som en propp i nån blodådra… typ.
Jag har börjat käka apelsiner också. En om dagen. C-vitaminer och sån skit. Sen får man ju en del vitaminer av ölen också. Jag såg ett inslag på rapport en gång när jag var liten. Det handlade om en kvinna som åt apelsiner. Hon åt enbart apelsiner. 40 Stycken apelsiner om dagen. Hon sa att hon mådde lite konstigt. Hon led av en överproduktion av saliv och magen betedde sig oroligt. När man tittade på henne såg hon rätt taskig ut. Orange i fejset liksom. Hennes fingrar var också alldelles oranga.

3 svar på ”Pizza, hamburgare, öl och apelsiner.”

  1. Men du behöver ju inte äta riktigt så många apelsiner. I morgon ska jag äta pizza till lunch, jag ser fram emot det redan nu. Det är bra med pizza. Ibland.
    /Petra

  2. Min favoritpizza är originalet. Det vill säga tomat och ost, men jag brukar skoja till det med kebabsås och pizzasallad ibland. På andra plats kommer banan, ananas och curry. Den brukar heta Africana, det lömska är att det både kan vara räkor och skinka på. En gång bad jag att få utan räkor, då fick jag massa mer skinka på. Den pizzan var jätteäcklig. Jag äter inte skinka.
    Vad äter du?
    /Petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *