Utslag och soulkitchen.

Enormt seg dag på jobbet idag. Min brukare tittar på grisen i säcken med galenskaparna. Av det kan man bli smått galen. Jag har fått ett stort utslag på höften. Skärpet gnager mot det. Det gör ont. Jag har ett konstigt utslag i munnen. På insidan av kinden. När maten lägger sig där svider det. Det gör ont.
Det är filmfestival igen. Kommer inte gå på någon film i år heller. Jag lyckas alltid vara fattig när göteborgs filmfestival är. Det gör väl inte så mycket. Däremot var jag på Soulkitchen på hagabion förförra helgen. Det bästa med filmen var dialogen. Den var arg och på tyska. En arg tysk låter argare än en arg smålänning.
Längtar fortfarande efter sommaren som ett stackars svin. Jag längtar även efter en fet plånbok och att gå på gator jag aldrig gått på förut och gå förbi människor som jag aldrig gått förbi i en stad i ett land jag aldrig varit i förut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *