Mitt bland svanar och fyllepromenader.

Helt sjukt trött idag. Sov som en nervös svan i natt. Jag gjorde misstaget att äta två nävar med bilar precis innan jag gick och la mig. Fick mig väl en sockerchock. Jag borstade tänderna men den söta smaken satt kvar som en bomb i munnen. När jag låg där och försökte somna kändes det som om kroppen var gjord av luft och jag var rastlös i benen som den där gången för längesen när jag hade druckit absint. Efter en timme gick jag upp. Jag gick och satte mig på dass och suckade och funderade på om jorden verkligen var rund och inte oval. Sen gick jag ut på balkongen och tog en cigg. Vinden var förbenad som vanligt. Plötsligt såg jag en snubbe komma rumlande ner för gatan. Han var rekordfull. För varje steg han tog ramlade han i bilarna som stod parkerade längs gatan. Sen stöttade han sig mot en bil, tog några steg och ramlade in i nästa. När bilarna tog slut och inget fanns att stötta sig emot fick han speed och hamnade i någon slags halvcirkeldans. Framåt och bakåt. Jag gick och la mig igen. Som en utpumpad svan. Jag somnade och drömde att jag hade en ledig dag när jag skulle vakna. Det var båg. Snack. Fantasier.

Jag jobbar nu. Är helt fantastiskt trött. Jag låtsas att jag är pigg och tycker det är helt underbart att jobba idag. Det funkar så klart… inte alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *