jordens sämsta dj.

Lassasino, en krog på andra lång i götet måste ha jordens sämsta dj. De har dj en gång i veckan. Alltså på torsdagar, för jag sitter här nu. Inte för att han nödvändigtsvis spelar jordens sämsta musik. Nej, för att han grejar. Helt plötsligt, mitt i en låt kan han höja eller sänka volymen. Eller så gör han en fade down mitt i låten. Helst mitt i en vers för att sätta på nästa låt. Antingen med dubbelt så hög volym eller knappt någon volym alls. Då höjer han igen. Sen viftar personalen till honom. Då sänker han eller bara stänger av. Tystnad. Efter trettio sekunders tystnad startar en ny låt.
När man tittar på honom blir man inte vidare förvånad. Solhatt och solglasögon.
Nu spelar han das boot. Nu sänker han . Nu exploderar han. Titta vad fin han blev. Tack och good bajos forevos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *