En tråkmåns bland alla andra tråkmånsar.

Sitter på relativt nyöppnade Tullen och tar en bärs efter att ha grisat i mig en tallrik med friterade räkor. Det är mycket kinamat nu tycker jag. Det är gott. En klassiker. Folk tycker jag är tråkig när det gäller mat. Det kanske är sant. Om jag tänker efter har jag aldrig varit särskilt nyfiken att prova ny mat. Jag kör på säkra kort och njuter om och om igen. Det är samma med öl. Är aldrig speciellt road att prova massa ölsorter. Jag dricker mina stora stark och jag tycker det är lika gott varje gång. Njuter om och om igen.
Det sitter två människor bredvid här. De pratar om datorer på professionell nivå. Mycket begrepp inom sevrar, routers och fan och hans jävla rövmoster. De verkar jobba med det. De verkar också möta människor som inte kan lika mycket om datorer som dem. De berättar om dessa människor för varann. Roade över att dessa människor inte kan lika mycket som dem själva. Självklart utan att ha förstått att dem själva är datanördarna och deras kunder troligtvis är vanliga människor. Kan nästan inte komma på något tråkigare ämne att prata om under en hel ölkväll. Tror hellre jag skulle hoppa i älven eller skära av mig höger stortå än att sitta vid deras bord.

Ett svar på ”En tråkmåns bland alla andra tråkmånsar.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *