En helg och en anekdot

Det har varit helg. Själv har jag haft en blandad sådan. I fredags försökte jag fika med morsan på filmfiket, men ljudnivån därinne är så gaistsugande så jag orkade knappt prata eller lyssna. Det ä så det blir när man inreder stället till en kakelstuga. Dessutom och såklart satt det två tonårsbrudar bredvid som gastade och skrek och höll på med sina mobiltelefoner så man blev galen. Tror jag fick cancer i öronen.
På kvällen hade vi överaskningsparty för syrran. Hon blev så paff och rörd så hon nästan började gråta. Sen var hon glad. Alla var glada. Fan vad underskattad det är att vara glad. Har själv alltid önskat att någon ska överaska mig när jag fyller år. Än har det inte hänt. Har väl några födelsedagar kvar.
Gårdagen var inte lika glad. Jag och min tjej bråkade. Om möblering i sovrummet och var skrivbordet ska stå. Ofattbar grunka att bråka om. Hur är det möjligt att bråka om något sånt kanske nån jävel undrar. Bråket hamnar i grund och botten om två 100-procentiga viljor. Som kolliderar. Där ingen viker sig. Det är ganska bedrövligt. Skrivbordet är bara en möbel. Potentiell kaffeved.

När vi käkade på syrrans födelsedagsfest berättade broshan en rolig anekdot. Har varit för lite av dem här på sistonde. Anekdoterna alltså. Broshan satt på en resturang i västra frölunda och väntade på sin hämtmat. Plötsligt utbryter ett gräl mellan ett av krogens stammispar. Kvinnan går loss, gubben sitter tyst. Till slut reser hon sig. Rejält förbannad. På väg från bordet säger hon högt:
“Ni män e alla likadana. Ni e som blandfärs! Hälften fläsk och hälften nöt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *