Cola och bajs

Jag dricker Cola igen. Ofattbara mängder. Jämnt. I yrvaket tillstånd. I bakfullt tillstånd. Från morgon till natt. Det kan inte vara bra. Tänderna kanske rasar ut en molnig dag. Hela övre tandraden på en gång i ett helt schok (stavas det så?). Dessutom stödjer jag ett multinationellt företag maximalt med mina surt intjänade stålar. Det ÄR inte bra.
Såg den största bajsklump jag sett idag. Den låg inne i spårvagnskuren. Den var rund och mätte säkert 15cm i diameter. Undrar vad det var för slags varelse som hade knådat ut den. En jättehund? En homosapies? En brunbjörn? Den såg ut som en jättebajskaka.

Detta är nog helt säkert mitt mest intressanta inlägg jag har skrivit. Kryssa i intressant-rutan om du håller med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *