Ibland

Till och från, har jag funderat på om jag kan skriva ner något kul eller läsvärt här idag. Men det verkar inte så. Ibland står det still i huvudet. Ibland vid sällsamma tillfällen kan jag nästan känna blyghet inför att skriva något här…
Nåväl, ibland är jag rädd för döden. För egen del och för dem man älskar. Men också för faktumet att man en dag inte ska få trampa runt här och kolla in dårar, att inte vakna på morgonkvisten och känna glädje eller surstinkande baksmälla.
“Om inget plötsligt sätter stopp för allt är livet ganska långt”, sa en kompis till mig. Det lugnade mig en aning, i ungefär fem till tio minuter.
Lite ord om döden är väl aldrig fel, Ibland.
Ibland undrar man var snubben som gick ut för att köpa en tidning men aldrig kom tillbaks, egentligen tog vägen.
Ibland tänker eller undrar man inte alls.

Published with Blogger-droid v1.6.7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *