Påskhelg nr.38/2011

Påskhelgen har varit här. Jesus Kristusson har blivit korsfäst och uppstånden för 38:onde gången. Åtmindstonde i mitt snart 39-åriga liv. Var ute och käkade på linnegatan med morsan på långfredagen. Förutom på linnegatan var det dött som om någon hade släppt sig väldigt illa eller att folk hade stannat hemma för att de var uppriktigt ledsna för att Kristusson hängde på korset.
Annars har det varit sill och potatis och nubbe. Tidiga och sena mornar. Sura och glada miner. Promenader och fika med morsan eftersom vädret varit på topp och hon har bott hemma hos mig och min tjej. Två av fyra påskkvällar har jag blivit full. Mer full den ena en andra gången. Glad, tjosan och otrevlig. Allt i en enda röra. Ett ess, en stjärna är jag. En fallande, korsfäst eller återuppstånden beroende på vem man frågar…

Published with Blogger-droid v1.6.8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *